Boeken en cd’s


In oktober 2019 publiceerde AFdH Uitgevers het boek Eerste Hulp Bij Klassieke Muziek, met daarin 147 korte stukken die als gids kunnen dienen voor mensen die niet weten waar ze moeten beginnen bij hun ontdekkingsreis door de klassieke muziek.

Bestellen kan hier https://afdh.nl/boeken/eerste-hulp-bij-klassieke-muziek.aspx.

In 2016 verscheen het boek Van Andriessen tot Zappa, een bundeling van mijn interviews met componisten en andersoortige verhalen die ik schreef voor Het Parool en andere periodieken. Een weerslag van 25 jaar muziekjournalistiek in 656 pagina’s, uitgegeven bij Deuss Music, met meesterlijke tekeningen van Paul van der Steen. Te koop voor de ongelooflijke prijs van €19,99. Ik geloof het zelf in elk geval nog steeds niet.

Bestellen? Klik op de afbeelding hiernaast. Of klik HIER.

——————————————————————————————————————–

Verder verscheen in 2017 op het eerbiedwaardige label Attacca de cd STILL met daarop acht stukken voor orkest en ensembles. De muziek kwam geheel langs elektronische weg tot stand. STILL is HIER te bestellen. In 2019 kreeg dit een vervolg met Godenlicht, ook op Attacca verschenen. U hebt het er maar druk mee.

——————————————————————————————————————–

De hemelse wanklank werd vanaf 2014 jarenlang dagelijks als ‘loop’ gedraaid in het Van Abbemuseum, in een fraai nisje met uitzicht op water. Om de hoek hingen schilderijen van onder anderen Karel Appel en Asger Jorn.