Van Andriessen tot Zappa en STILL

Tags

, , , ,

Op 4 februari 2016 verscheen het boek Van Andriessen tot Zappa, een bundeling van mijn interviews met componisten en andersoortige verhalen die ik schreef voor Het Parool en andere periodieken. Een weerslag van 25 jaar muziekjournalistiek in 656 pagina’s, uitgegeven bij Deuss Music, met schitterende tekening van Paul van der Steen. Te koop voor de ongelooflijke prijs van €19,99. Ik geloof het zelf in elk geval nog steeds niet.

Bestellen? Klik op de afbeelding hiernaast. Of klik HIER.

——————————————————————–

Ook verscheen in 2017 op het eerbiedwaardige label Attacca de cd STILL met daarop acht stukken voor orkest en ensembles. De muziek kwam geheel langs elektronische weg tot stand. STILL is HIER te bestellen. In 2019 kreeg die een vervolg met Godenlicht, ook op Attacca verschenen. U hebt het er maar druk mee.

———————————————————————

De hemelse wanklank werd vanaf 2014 jarenlang dagelijks als ‘loop’ gedraaid in het Van Abbemuseum, in een fraai nisje met uitzicht op water. Om de hoek hingen schilderijen van onder anderen Karel Appel en Asger Jorn.

Ook was de cd vanaf november 2014 te horen op de Luceberttentoonstelling in Museum Kranenburgh in Bergen. Daar werd hij afgespeeld op de toiletten, hahaha. I kid you not.